2011-02-27 20:06

Metal Legacy

Skriven av  Niklas Nordholm

I helgen gick Metal Legacy av stapeln i Strömstad!!! Ett knökat Skagerack bjöd på metal all night ... här kommer ett referat från allas vår Mäbe som var på plats!!

"En lyckad kväll blev det när extrem-metalbanden Mayhem, Marduk och Nifelheim intog Skagerack under lördag kväll. Även Strömstadbandet Assault fick chansen att visa upp sig med dessa världskända band. Ingen dålig blott andra spelning för bandet. 
Mayhem från Norge har i över 25 års tid förfinat konsten att både spela och visualisera deras speciella form av black metal och var kvällens huvudakt. Enligt många en magisk spelning på flera sätt. Sångaren Attila hänför i sin munkliknade kåpa och med effektfullt och genomtänkt ljus ger det starka intryck. Dom båda svenska banden Marduk och Nifelheim har även dom en stor publik och som ett gemensamt paket drog banden fullt hus och folk från hela Sverige och Norge dök upp. Alla band gjorde väldigt bra ifrån sig med intensiva uppträdanden och publiken var med på noterna. Överlag en minnesvärld kväll och Strömstad sätter sig återigen på hårdrockskartan."

Niklas Nordholm

Senaste från Niklas Nordholm

Tillbaka till början